Lisävarusteet

Kattavien lisävarusteidemme avulla teet altaastasi entistäkin ylellisemmän. Osa lisävarusteista asennetaan jo tehtaalla, osan voit hankkia ja asentaa jälkikäteen myös itse. 


Select + Standard

 • Control MySpa - etäohjaus € 350,00 

Select + Exclusive + Lumispa:

 • Lisälämmitin € 400,00 
 • Upotuspanelointi € 300,00
 • Tyhjennysventtiili € 250,00
 • Äänentoistojärjestelmä € 990,00

Exclusive + Lumispa:

 • Lasiulkoverhous € 2.000,00
 • Puuverhous Waurum valkoinen tai musta € 1.800,00
 • Puuverhous Waurum original € 1.500,00
 • Puuverhous lehtikuusi € 1.500,00
 • Microsilk € 2.500,00

Exclusive:

 • Led-valaistus suuttimiin € 1.000,00Lisälämmitin

3kW lisämmitin kuuluu vakiona Exclusive tuoteperheen Ylläs allasmalliin sekä esim. vuokramökkikäyttöön tarkoitettuun Pro mallistoon. Lisävarusteena tehdasasenteinen 3kW lisälämmitin on saatavilla Select, Exclusive ja Lumispa tuoteperheiden altaisiin. Lisälämmitin lämmittää veden asetettuun lämpötilaan nopeammin ja ylläpitää lämpötilan kaikkein kovimmillakin pakkasilla. 


Led-valaistus suuttimiin

Näyttävä ja tunnelmallinen valaistus Led-valoilla! Emme pääse nauttimaan Suomessa auringonvalosta kovinkaan pitkään, joten tunnelman luominen valaistuksen avulla on erityisen tärkeää. Led-valaistut suuttimet ja säätimet lisäävät erinomaisesti kylvyn tunnelmallisuutta. Valaistus veden alla olevissa suuttimissa antaa upean heijastuksen allasveteen. Led- valaistut suuttimet ja säätimet kuuluvat vakiona Select tuoteperheen Premium - malleihin. Tehdasasenteisena lisävarusteena ne on saatavana myös Exclusive tuoteperheen altaisiin.

ControlMySpa™ - etäohjaus 

ControlMySpa™ - altaan etäohjaus on suunniteltu entistä joustavampaan ja helpompaan käyttöön. Sovelluksen avulla voit olla yhteydessä altaaseesi mobiililaitteen avulla, missä tahansa kuljetkin. Voit mm. säätää lämpötilaa, sekä aikatauluja, hallita valoja ja vastaanottaa ilmoituksia. CMS- etäohjaus kuuluu vakiona Exclusive, Lumispa ja Select PREMIUM tuoteperheiden altaisiin. Muihin malleihin saatavilla lisävarusteena.


MicroSilk® 

Vedessä on voimaa ja kauneutta. Microsilk® on uusi patentoitu hydroterapia muoto, joka virkistää kehoa ja ihoa, saa sinut näyttämään nuoremmalta sekä voimaan paremmin. Veden hellävarainen kuohu ja silkkinen tunne ovat merkkejä siitä, että kehosi hyötyy kylläisestä vedestä, jossa on miljardeja happea sisältäviä mikrokuplia. Nämä mikrokuplat lisäävät veden happipitoisuutta, energisoivat ihosoluja, stimuloivat immuunijärjestelmää ja kollageenin tuotantoa, tappavat bakteereja sekä edistävät paranemista. Microsilk® ei lisää mitään kemikaaleja veteen, vaan se toimii täysin pumpun avulla. Microsilk® on saatavilla tehdasasenteisena lisävarusteena Exclusive ja Lumispa tuoteperheiden altaisiin. 


Upotuspanelointi

Kaikkiin Select, Exclusive ja Lumispa tuoteperheiden altaisiin on saatavilla tehdasasenteisena lisävarusteena upotuspanelointi. Upotuspaneloinnin ansiosta ulkoporeallas voidaan upottaa terassiin ilman terassiin rakennettavia erillisiä huoltoluukkuja. Upotuspanelointi voi olla maksimissaan 40cm altaan pohjasta terassin yläpintaan. Mikäli muita kuin upotuspaneloinnilla olevia altaita halutaan upottaa terassiin, on terassiin tehtävä erilliset huoltoluukut altaan jokaiselle sivulle. Huoltoluukut tulee tehdä niin, että altaan sivupaneelit ovat vapaasti avattavissa ja altaan vieressä mahtuu tarvittaessa työskentelemään.