Tilaus-ja toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteet myy ja toimittaa Lux-AL Oy markkinointinimeltää Allaskauppa.fi (Y-tunnus 3130814-7 ). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja lähetyskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta https://www.allaskauppa.fi/kauppa/ verkkokaupan kautta. Kaikista tilauksista tulee automaattinen vahvistus sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilaamalla verkkokaupastamme hyväksyt myös, että saamme lähettää sinulle tuotteiden arviointipyynnön sähköpostin välityksellä automaattisella CusRev (customer review) lisäosan avulla. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Arviointien tarkoitus on ohjata meitä valitsemaan parempia tuotteita asiakkaille.

Tilausvahvistus, ulkoporealtaat

Ulkoporeallastilauksissa myyjä Allaskauppa.fi toimittaa asiakkaalle aina tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli asiakas ei vastaanota vahvistusta  2 vrk:n sisällä tilauksesta, tulee asiakkaan olla yhteydessä Allaskauppa.fi asiakaspalveluun +358405478209 / info@allaskauppa.fi

Toimitus, tarvikkeet

Toimitustavaksi voi valita tarviketilauksissa Posti-paketin, jakelun kotiovelle tai noudon myymälästä. Posti paketissa voitte valita sinua lähimmän postin toimipisteen, johon tilauksenne toimitetaan. Tilauksenne ollessa lähimmässä postin toimipisteessä, saatte siitä tekstiviesti-ilmoituksen. Toimitusaika verkkokauppatilauksille on noin 2-5 arkipäivää.

Toimitusvaihtoehdot ja hinnat

  • Kiinteä toimituskulu 7,90 €
  • Toimitus kotiovelle 12,90 €
  • Nouto myymälästä - Ilmainen

Toimitus, ulkoporealtaat

Toimitustavaksi voi valita ulkoporeallastilauksissa, Noudon varastosta, Posti-rahtipalvelut toimituksen tai Nosturiauto-toimituksen. Toimitusaika ulkoporeallastilauksille on n. 3-5 arkipäivää siitä kun asiakas on vastaanottanut tilausvahvistuksen.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus: 2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Allaskauppa.fi asiakaspalveluun +358 40 547 8209 tai info@allaskauppa.fi.

Palautukset

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Asiakas vastaa väärin tilattujen tuotteiden palautuskuluista. Kaikissa palautus- ja reklamaatiotapauksissa ota ensin yhteys Allaskauppa.fi asiakaspalveluun, +358 40 547 8209 tai info@allaskauppa.fi.

Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa. Suodattimien palautuksissa tulee huomioida, että suodatin/suodattimet ovat käyttämättömiä/niitä ei ole laitettu veteen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@allaskauppa.fi. Mikäli paketti on vahingoittunut kuljetuksen aikana, tulee asiakkaan pyytää vahingosta merkintä lähetyksen vastaanottoasiakirjaan.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Allaskauppa.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Allaskauppa.fi myös sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.